През юни 2008 г. Футурел стана изключителен представител на фирма Distrelec за България, най-бързо развиващия се световен каталожен дистрибутор на електронни изделия и компоненти от над 600 производители.

Имаме удоволствието да Ви предложим изключително богата номенклатура от електронни, електрически и пневматични елементи, апаратура за измерване и автоматизация, инструменти и консумативи от най-висококачествени производители, събрана в последния каталог на фирмата Distrelec 2007-2008.

Каталогът е разделен на 6 части:

За всяка позиция в каталога има съответна техническа и ценова информация.

Цени: Продажните цени са 5% над каталожните. Всички цени са в EUR без ДДС, с включени разходи за доставка до България.

Мин. количество: Може да поръчате и 1 брой. За количества, по-големи от максималните в каталога, ще получите специална цена.

СРОК НА ДОСТАВКА: Стандартен срок: 5-7 дни. Изпълнението на поръчките става с ежеседмични доставки от склад в Европа до склад на Футурел в София. При доплащане са въможни и експресни доставки

Начин на поръчка: Поръчки и запитвания се правят по телефона или по е-мейл. На всеки елемент в каталога е присвоен 6-цифров код за поръчка, Art. No. Посочвайте този код при поръчка за доставка или запитване.

КОНТАКТИ:

е-мейл: distrelec@futurel.bg
телефон (безплатен): 0800 14 011
факс: (02) 971 8066 адрес: 1784 София, бул. Цариградско шосе 131 /7-ми км./, АТМ Център